Тестостерон пропионат - комбинация, инжектиране и качество

»
»

Тестостерон пропионат е най-бързият инжекционен препарат. Той действа почти мигновено непосредствено след неговото инжектиране. Други такива са още Винстрол и Тестостерон суспензия. Тестостерон пропионат е на водна основа и поради този факт той не се задаржа дълго в организма и кръвта. Действието му е краткотрайно. Но атлетите и спортистите които решат да го ползват трябва да знаят, че силата и издръжливостта която ще добиете е наистина невероятна. След като сте инжектирали Тестостерон пропионат, по време на тренировката мускулите ви ще се напомпят толкова много с кръв, че ще станат като футболни топки, а обема и твърдостта им наистина ще е невероятен.Дори при допинг (проби на кръв и урина) не оставя следи. Ето за това Тестостерон пропионат е най-популярният препарат и присъства в почти всички стероидни цикли на атлети и спортисти. Бележка : забележете, може да го комбинирате с всички анаболни.Тестостерон пропионат се инжектира мускулно час, час и половина преди тренировка три пъти седмично. Пример : Понеделник, Сряда и Петък. Цикълът може да продължи от 8 до 10 седмици в зависимост от това, какъв искате да е крайният ефект и дали ще го комбинирате с друг препарат.

Комбинация с други препарати :

- Стромба (Станозолол) за още повече обем, твърдост и плътност на мускулатурата;

- Дека-Дураболин за повече маса, сила и обем на мускула;

- Метандрoстeнолон за още повече обем, маса и твърдост на мускулатурата;

-Анавар (Оксандролон) за повече релеф, плътност и издръжливост на мускула;

- Тестостерон енантат за още повече обем, сила и издръжливост;

- Сустанон за повече маса, обем и сила на мускулатурата;

- Туринабол за повече плътност, релеф, твърдост и издръжливост.

Anabolicbg.com  може да изготви на всеки клиент индивидуална тренировъчна програма, хранителен режим, стероиден цикъл.


Тестостерон Пропионат и Туринабол - прием и действие - AnabolicbgЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката