Прием на всички видове инжекционни препарати

»
»

Вижте приема и кога се инжектират различните видове препарати.

1. Винстрол (Станозолол) - инжектира се три пъти седмично: понеделник, сряда и петък, час час и половина преди тренировка.

2. Дека Дураболин (Нандролон деканоат) - инжектира се два пъти седмично: понеделник и петък или понеделник и четвъртък, без значение по кое време на деня.

3. Сустанон Sutanon - инжектира се два пъти седмично: понеделник и петък или понеделник и четвърък, без значение по кое време на деня.

4. Омнадрен Omnadren - инжектира се два пъти седмично: понеделник и петък или понеделник и четвъртък, без значение по кое време на деня.

5. Тестостерон Енантат - инжектира се два пъти седмично: понеделник и петък или понеделник и четвъртък, без значение по кое време на деня.

6. Тестостерон Пропионат - инжектира се три пъти седмично: понеделник, сряда и петък, час час и половина преди тренировка.

7. Примоболан Primobolan- инжектира се три пъти седмично: понеделник, сряда и петък, час и половина два преди тренировка.

8. Мастерон (Дростанолон пропионат) - инжектира се три пъти седмично: понеделник, сряда и петък, час и половина преди тренировка.

9. Параболан (Тренболон Ацетат) - инжектира се три пъти седмично: понеделник, сряда и петък, час и половина два преди тренировка.

10. Болденон Boldenone - инжектира се три пъти седмично: понеделник, сряда и петък, два часа преди тренировка.

За да сте сигурни, че ползваните от вас анаболни препарати (стероиди) са качествени, поръчвайте от Anabolicbg.com.

 


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката