Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

»

54.00 лв.
€ 28
Turanabol 60x10mg – 4-хлородехидрометилтестостерон
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Оралният Туринабол на Болкан Фармацютикълс съдържа активна съставка 4-хлородехидрометилтестостерон (4-Chlorodehydromethyltestosterone).

27.00 лв.
€ 14
Strombafort - 60×10 mg
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Strombafort (Balkan Pharmaceuticals) е анаболен стероид, при употребата на който  не се наблюдават странични ефекти, свързани с естрогена.

98.00 лв.
€ 50
Oxandrolon – Анавар 60 х 10 мг
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Сравнително безопасен орален анаболен стероид, който повлиява добре протеиновия анаболизъм.

79.00 лв.
€ 41
Anapolon – Анадрол 60 табл по 50 мг
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Anapolon (Balkan Pharmaceuticals) е сходен анаболен продукт с Anapolon 50 Abdi Ibrahim, считан за най-силният орален анаболен стероид.

24.00 лв.
€ 12
Danabol 60x10mg – Метандростенолон
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Активното химическо вещество в състава на Дианабол е Methandrostenolone

45.00 лв.
€ 23
Strombaject Aqua – Stanozolol, Winstrol - Винстрол, стромба
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Приемането му не води до странични ефекти. Активна съставка  - Stanozolol.

43.00 лв.
€ 22
Nandrolona 5 ампули-200мг/мл
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Nandrolona (Balkan Pharmaceuticals), e инжекционен анаболен  стероид с активна съставка Nandrolone Decanoate.

30.00 лв.
€ 15
Testosteronã P - Тестостерон пропионат-100мг/1мл
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Testosteronã P (Balkan Pharmaceuticals) бързо действащ е мастноразтворим анаболен стероид. За поддържане на стабилни кръвните нива Тестостерон пропионат изисква по-често инжектиране.

36.00 лв.
€ 18
Testosteron E – Тестостерон енантат 250мг
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Testosteron E (Balkan Pharmaceuticals) е Тестостерон Enanthate (депо) е анаболен стероид за изграждане на масивна мускулатура. Действието на този стимулант е изключително ефективно, поради силно андрогенните си качества и силният анаболизъм.

40.00 лв.
€ 21
Sustamed – 4 тестостерона (бленда
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Sustamed (Balkan Pharmaceuticals) е инжекционен мастноразтворим анаболен андрогенен стероид за интрамускулно инжектиране, съдържа четири различни естера на тестостерон.

10.00 лв.
€ 5
Aquatest – Тестостерон суспензия 100mg/1ml
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Aquatest Тестостерон суспензия на Balkan Pharmaceuticals е воден разтвор. Testosteron suspension е изключително силен андроген.

72.00 лв.
€ 37
Parabolan – 5 ампули х 100мг/мл – Тренболон, параболан
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Parabolan на Balkan Pharmaceuticals е инжекционен мастноразтворим анаболен андрогенен стероид. Произведен е във Франция.

Фармацевтична компания Balkan Pharmaceuticals е специализирана в осигуряване на висококачествени продукти за световния пазар . През 2007 г. тя получава получила законно признание от правителството на Република Молдова. Balkan Pharmaceuticals е създадена с основна мисия в услуга на човечеството.  Болкън Фармацюкъл е ориентирана към  изграждане на репутация чрез предлагане  на широка гама от фармацевтични препарати, съчетани с качество и коректност. Тя е съставена от екип от добре обучени  специалисти. В лабораториите на Balkan Pharmaceuticals се извършват разработка, тестване и производство на живот за откриване на нови и  подобряване на съществуващите  фармацевтични продукти и спортни стимуланти.

Balkan Pharmaceuticals е ориентирана към GMP стандарти. Към днешна дата тя е постигнала пълно признание от най-авторитетните световни власти, които валидират фармацевтичния лиценз -  правителството на Република Молдова.

Последните тенденции в дейността на Balkan Pharmaceuticals са насочени към експанзия в производствени съоръжения  и мащаба на пазара. Към момента продуктите на Balkan Pharmaceuticals  са разрешени за разпространение в Молдова. Работи се активно  за одобряване на продуктите  и от по-голямата част на народите от ОНД.  Извън Молдова,  Balkan Pharmaceuticals изнасят продукти единствено за Украйна, страна, която е приела някои от тези лекарства и препарати,  като продължава дейността и усилията да бъдат  регистрират всички лекарства, които произвежда Болкън Фармацюкъл.ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката