Тестостерон Пропионат и Туринабол - прием и действие - Anabolicbg

»
»
»

Комбинацията на Тестостерон Пропионат и Туринабол е подходяща, както за начинаещи така и за напреднали. Това е комбинация на един инжекционен препарат Testosteron Propionate и един орален Turinabol. Именно защото не задържат вода, тези два препарата могат да се използват при цикъл за релеф. Както повечето от нас знаят, че когато се стермим да свалим излишните килограми или да направим релефно тяло, пропорционално с това рязко ще спадне нивото на силата, а оттам и издръжливостта. Но точно с Тестостерон пропионат и Туринабол това няма да се случи, напротив те ще увеличат вашата сила и издръжливост по време на тренировка. Ще запазят мускулната ви маса и ще я направят по-добре изразена. Ако към тази стероидна схема добавите и подходящ хранителен режим, ще получите повече от добър краен резултат и ефект. Тези които решат да ползват Тестостерон Пропионат и Туринабол трябва да знаят, че не са токсични за черния дроб и не повишават кръвното налягане. Специфичното при тази комбинация е, че продължителността на ползване на тези два препарата е максимум от 40 до 50 дни. След този период без прекъсване може директно да ги замените с други препарати за релеф например: Анавар (Oksandrolone), Винстрол Станозолол, Мастерон и др. Основната съставка на Туринабол е 4-хлородехидрометилтестостерон, масово използван от атлетите на тогавашна Източна Германия по време на Олимпийските игри. По често срещан и познат oще като Turinabol. Приема на двата препарата е:

- Тестостерон Пропионат се слага 3 пъти седмично примерно: понеделник, сряда и петък час час и половина преди тренировка.

Туринабол се взима 2 пъти на ден сутрин и вечер. Сутрин 20 мг и вечер 20 мг.

Anabolicbg.com може да изготви или препоръча на всеки желаещ индивидуална стероидна схема (цикъл).

 


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката