Използвайте този препарат кратко време


Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан. Спецификата на този препарат идва от факта, че за изключително кратко време може да покачите внушителна мускулна маса и енергия.

Друг плюс на Метандростенолон е, че лесно се съчетава с всеки препарат без значение дали е от таблетна или ампулна форма. Действието му се базира на това, че кара клетката в тялото да задържа вода и така покачвате нужните килограми. Но за сметка на всичко това, той се използва кратко време. Един минимален цикъл е 40 дни а максималният е 8 седмици, след това може веднага да продължите цикъла с друг препарат, например Стромба ( Станозолол ) или Туринабол. Тези два препарата, ще ви позволят да задържите постигнатите резултати. Препоръчително е да се употребява само от мъже. 

Минималният дневен прием е 30 мг, средният е 40 до 50 мг а максималният е от 60 до 80 мг. Ако ползвате качествен Метандростенолон ( Метан ) вие трябва да усетите неговото действие веднага след 3 или 4 дни от неговия прием. Този препарат се използва успешно и в медицината особенно от хора, които са загубили сериозна телесна маса след тежка операция илли атрофия на мускулатурата. Именно Метандростенолон, ще ви върне бързо и надежно загубените килограми. Имменно затова е толкова популярен в спорта, защото не само, ще подобрите спортните си постижения но и, ще ги надграждате всеки път със всяка следваща тренировка.

— Основни свойства. Както казахме Метандростенолон, ще ви даде обемна мускулатура, сила и енергия за много кратък срок от време.

— Прием. За да получите максимални резултати спазвайте дадения за целта ви прием например : първата седмица взимате 1 таб Метандростенолон сутрин и 1 таб вечер преди лягане. Втората седмица увеличавате приема, като вече взимате 2 таб сутрин и 2 таб вечер преди лягане. Това е една от многото примерни схеми на прием.

— Комбиниране с други препарати. Може да комбинирате Метандростенолон ( Метан ) с Туринабол за увеличаване на силата, енергията и мускулния обем за кратко време.

— Комбиниране със Сустанон, Анропен, Дека дураболин за още по— бързи резултати и увеличаване ефикасността на Метандростенолон.

— Цени. Цената на всеки продукт се определя в зависимост от фирмата производител. Всяка фирма има различни цени и различно качество.

Ако желаете да постигнете високи резултати и да получите точният препарат свържете се с нашия професионален екип.  Може да направите това на телефона посочен на сайта Anabolicbg.com.

 
 

ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката