Цикъл с дека и сустанон

»
»

Тези два препарата са една класическа схема (цикъл) за хора които искат да покачат качествена мускулна маса за кратък период от време. Килограмите които ще покачите могат да бъдат доста внушителни при правилната доза и прием, а те са: Деката позната още като (Дека дураболин, Нандролон-Деканоат) се инжектира мускулно два пъти седмично в понеделник и четвъртък, а Сустанона се слага във вторник и петък, като цикъла продължава от 8 до 10 седмици минимум. Имайки в предвид, че последната седмица приема на Деката е само в понеделник а тази на Сустанона в петък. Веднага на следващият ден се слага (инжектира) Прегнил 5000 I.U.така се излиза от цикъла. Деката и Сустанона са едни от най-популярните препарати познати на атлети и спортисти. Както е известно повечето анаболни стероиди имат голямо приложение не само в спорта но и в медицината. Такъв стероид е Деката (Дека-Дураболин). Той например е единственият препарат който овлажнява мускулните стави и сухожилия, също така той се  изписва и като препарат за лечение след тежка операция, счупвания, възпалени сухожилия и др. При правилната доза Дека-Дураболин ускорява  процеса на калциране при пукнати и счупени кости. Горе посочените препарати успешно се съчетават със Стромба (Станозолол) ефекта от тази комбинация е, че мускулатурата придобива по-голяма плътност и обем, като атлета който ги използва увеличава многократно и своята сила. Приема на този препарат е както следва: първата седмица 20мг преди тренировка, втората седмица 40мг,като 20мг се приемат сутрин а другите 20мг преди тренировка. Ако сте по-напреднали третата седмица приемате и 10 или 20мг вечер преди лягане. И така до края на цикъла, като пред последната и последната седмица приемите (дозите) са както в началото.

Anabolicbg.com може да изготви за всеки клиент индивидуална програма.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката