Провирон

»
»Провирон е синтетичен aндроген, който се приема  в орално – в таблетъчна форма. Притежава твърде слаби анаболни качества.  Провирон се прилага при недостиг на мъжки полов хормон и по тази причина атлетите го приемат в края на стероидния си цикъл. С него те считат, че се повишава  намалено ниво на тестостерон.  Това схващане и използване е абсолютно погрешно - Провирон не оказва влияние на собственото производство на тестостерон след стероидния цикъл. Употребата му  за увеличаване на спермогенезата действа само и единствено по време на самия цикъл, при това с незначителен ефект.

Специалистите считат, че е безсмислена употребата на Провирон за качване или запазване на мускулна маса, или покачване нивото на тестостерон. Има обаче нещо друго, -а именно силното му антиестрогенно действие. Провирон напълно предотвратява ароматизацията на всякакви стероиди и  спира задържането на вода в организма, както и нежелана гинекомастия.  Изключително силното антиестрогенно действие на Провирон предотврятява появата на гинекомастия дори и след спиране стероидния цикъл. Смело можем да твърдим, че Провирон спира ароматизацията още в началото, а не се бори със симптомите.

Провирон има и други изключителни характеристики.  Той увеличава значително потенциала на тестостерона в организма.  

Известно е, че по голямата част от тестостерона в човешкия организъм (97 -98 %) е бездействащ, тък като е свързан с глоболин (SHBG)  и албумин.  Наличието на Провирон освобождава голямо количество от тестостерона и така спомага за подобряване на постиженията и белтъчния синтез.

Провирон увеличава ефекта на приети стероиди като нивото на андроген остава високо, а на естроген се запазва постоянно ниско. Това качество на Провирон се проявява при подготовка за състезание, когато се пази диета.

Провирон

 

http://www.anabolicbg.com/productbg/909


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката