Стромба, Дека и Енантат (цикъл) - stromba, deca, enantat

»
»

Цикъл с орален и два инжекционни препарата (СтромбаДека и Енантат).

Това е една класическа схема за атлети които желаят да покачат мускулна маса с изключителна слаба водна задръжка.

Тези препарати ще направят вашите мускули твърди и обемни, а силата която ще добиете е доста внушителна.

Приемът е както следва: 

Стромбата (таблетна форма) се приема от 30 до 50мг на ден без прекъсване на приема независимо дали сте в тренировъчен ден или не.
Първата седмица взимате 20мг преди тренировка, втората седмица приемате 40мг,  като 20мг сутрин и 20мг преди тренировка. И третата седмица 50мг на ден като 20мг взимате сутрин, 20мг преди тренировка и 10мг вечер преди лягане,независимо дали приемите са преди или след хранене. 

Деката и Енантата се инжектират както следва: първата седмица слагате една Дека (Нандролон-Деканоат) в понеделник и един тестостерон Енантат в петък. Втората седмица слагате една Дека в понеделник и един Енантат във вторник и след това продължавате с Дека в четвъртък и Енантат в петък. 

И така цикълът продължава 8-10 седмици, като накрая завършвате пирамидално по същият начин както сте започнали с всеки един препарат.

Стромба, Дека и Енантат (цикъл) - stromba, deca, enantatАко атлетите които решат да използват този цикъл включат в него и един добър хранителен режим, резултатите наистина могат да бъдат впечатляващи, защото както е известно не само стероидният цикъл но и хранителният режим е неизменна и важна част от живота на професионалният спортист. Затова ако наистина желаете да сте в отлична форма изберете правилният хранителен и тренировъчен режим, който е най-благоприятен за вашият организъм.

Горе посочените препарати успешно се съчетават с :

  • Пропионат (инжекционен препарат) за увеличаване на силата и твърдостта на мускула;
  • Метандрестонолон (орален препарат) за увеличаване на мускулната маса и сила;
  • Анаполон (орален препарат) за по-голяма сила, маса и обем на мускулите;

Anabolicbg.com може да изготви на всеки клиент индивидуална програма.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095






ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката





Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката