Метан, Дека и Сустанон – цикъл, цена

»
»

Дека-Дураболин, Метандростенолон и Sustanon са  анаболни стероиди със силно андрогенно действие и анаболизъм. Тези от вас, които имат опит със спортни стимуланти и анаболни стероиди познават добре тези стероидни препарати или поне  са чували за тях. Две са причините да се прави комбинацията от тези три стероида: повишаване на мускулна маса и увеличаване на сила. Метандростенолон е препарат номер едно увеличаване за мускулна маса и сила. Когато се съчетае с Дека–Дураболин и Сустанол се получава отлично планиран и ефективен стероиден цикъл. Той дава изключително добри резултати. Според някои спортисти, че с тези три препарата могат да доведат до  над 10 килограма мускулно наддаване, а паралелно с това и силата им се увеличава.

Примерна схема за Дека-Дураболин, Метандростенолон и Sustanon цикъл от 6 до 8 седмици е:

  • 400 до 600 мг на седмица Дека-Дураболин
  • 40 мг на ден Метандростенолон, разпределен на два приема (като в средата на цикъла може да се увеличи до 60 мг)
  • 2 ампули по 250 мг Sustanon на седмица. В  началото на стероиден цикъл Сустанон може да се сложи дори 3 пъти, заради ефекта, който има върху нормалния метаболизъм. В началото на всеки един стероиден цикъл е добре да се инжектира  повече тестостерон, заради неговото действие – забързване на метаболизма.

В случай, че сте напреднал  и имате финансовата възможност възможности, към Дека-Дураболин, Метандростенолон и Sustanon можете да добавите и още един стероиден препарат – това е Turinabol на Generics Pharm.

За Бионабола се носят различни митове и слухове из средите на бодибилдърите и  фитнес залите. Някои твърдят, че спортисти приемали по 1500 мг дневно Бионабол от този препарат, като разбиват в машина за кафе таблетките. Тази практика е изключително опасна  дори и за един цикъл.
Всички стероиди са склонни да действат по един и същи начин в  организъма. Няма значение дали са  предозирани или в нормални количества. Тялото не може да усвои повече от нормалната доза стероиди.  Ако предозирате ще увредите здравето си, а ефектът от към оформяне на тяло и трупане на мускулна маса ще бъде същия.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката