Анаполон, Анадрол - цикъл, прием

»
»

Анаполон, Анадрол - това е най-силният от всички орални препарати и както всеки друг анаболен стероид той има своите плюсове и минуси. Търговското наименование на продукта е Анаполон или Анадрол зависи от фирмата производител, а активната съставка е Оксиметолон. Плюсовете са че при неговото ползване независимо от това дали ще го комбинирате с друг препарат или ще го приемате самостоятелно вие ще се сдобиете с такава сила и мускулна маса каквато нито един от другите анаболни стероиди не биха ви дали. Действието на препарата започва почти веднага непосредствено след неговия прием, още един плюс за хора които искат да покачат много бързо голяма мускулна маса, сила и обем. Минусите са водна задръжка, повишава кръвното налягане. Приема на Анаполон, Анадрол е : първата седмица приемате по 50 мг на ден, като едно хапче - 50 мг се разделя на две равни половини, едната се приема сутрин, а другата 40, 45 мин. преди тренировка. Втората седмица приемате 75 мг на ден, като 25 мг сутрин, 25 мг преди тренировка и 25 мг вечер преди лягане, независимо преди или след хранене. И така до края на цикъла, като последната седмица приемате отново 50 мг разделен на два приема сутрин и преди тренировка. Цикъла може да продължи от 8 до 10 седмици, в зависимост от това дали ще го приемате самостоятелно или ще го комбинирате с други препарати. Анаполон, Анадрол се комбинира с почти всички препарати, орални и инжекционни, в зависимост от това какъв ефект желаете да постигнете. Комбинация с други препарати :

- Дека-Дураболин за още повече мускулна маса, сила и обем;

- Енантат за повече обем, мускулна маса и плътност;

- Сустанон за още повече сила, обем и по-голяма мускулна маса;

- Метандрестонолон (Метандионон) за по-голяма сила, мускулна маса и обем;

Anabolicbg.com ще изготви на всеки желаещ клиент самостоятелна тренировъчна  програма, стероиден цикъл, хранителен режим.

За да сте сигурни че използваните от вас продукти са с доказано качество и произход поръчвайте от Anabolicbg.com


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката