Лечение

»
»
»

Диагноза Гинекомастия се поставя единствено от лекар специалист след преглед и назначени изследвания на хормони тестостерон, LH, estradiol, dehydroepiandosterone, TSH, Ft4.
В съвсем леките форми на Гинекомастия лечението се свежда до упражнения и отслабване. Но при развито заболяване вариантите за лечение са два: а медикаментозно и оперативно.
Оперативно лечение се прилага когато в дългосрочен период Гинекомастята не се повлиява от медикаменти. При хирургичната интервенция се отстравянат мазнини и тъкан от млечните жлези, и ако е нобохидом излишна кожа. Целта на оперативнат намеса е да се постигне по-добър външен вид, като мъжките гърди станат по-плоски, стегнати и придобият характерния контур. Самата операция подобрява физическото, емоционалното и психическото здраве.
Медикаментозното лечение зависи от вида и степента на развитие на Гинекомастията. Медикаментите, които най-често се изплозват са:
Витекс – т.нар. Аврамово дърво. Това е билка, която инхибира производството на пролактин, предизвикано от повишени нива на естроген или специфични хормони. За съжаление Витекс е ефективен при много малък процент хора.

Нолвадекс – тамоксифен цитрат. Този препарат се свързва с естрогенните рецептори в тялото  като по този начин пречи на естрогена да се свърже с тези рецептори. В качестото си на псевдоестроген, Нолвадекс може да спре гинекомастия в ранен стадий.

4-хидрокси-андростендион - в Европа е известен като Формастен. Формастен дава добри резулати, защото действа като принуждава ароматазния ензим да се “самоунищожи. За него е необходима рецепта от лекар. Ако по някава причина това е невъзможно, тогава е по-добре да потърсите друг антиестроген като Rebound XT.

Ликвидекс и Фемара (летрозол) – Това са два нестероидни инхибитора на ароматизацията. Леквидекс и Фемара са изключително ефективни дори в доза от 0,5 до 1-2 мг дневно,  но за сметка на това са много скъпи.

Йохимбин – това е чист алкалоид от африканското дърво йохимбе. Чрез термогенен ефект своя  Йохимбин действа срещу задържането на мазнини и вода в районите около зърната. Той се използва и като средство за отслабване в комбинация  с диета и кардио.

Ацетил-Л-Карнитин – вид хранителна добавка за отслабване, известна в световен мащаб.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката