Най-вредните храни, консумирани в България


Диагнозата на всеки е в паницта!
По материали от интервю на Златин Михайлов в "Блиц".

Науката за правилно хранене при различни заболявания е известна като броматология.

Търси болестта си на дъното на чинията, е стара китайска поговорка.

По-долу е класацията на Златин Михайлов за най-вредните храни в Бългрия:

Първо място: кренвиршите. Те са комбинация от най-гнусните животински остатъци - млени органи и мазнина, соя, сланина и вода, като месото много често е под 20%. Често с остатъци от кости. Тук са и всички малотрайни колбаси с цена за килограм под 10 лв. Те съдържат консерванти, оцветители, овкусители, сгъстители и др - бавна отрова за организма.

Второ място - майонезата. Трябва да е само домашно приготвена. По начина, по който мазно се маже на филията, се намазва и от вътрешната страна на тялото ви. Единствената естествена съставка в нея е слънчогледовото олио.

Трето: всички газирани безалкохолни напитки.

4-то: Бялата захар е най-краткият път за качване на килограми.

5-то: изкуствените подсладители имат канцерогенен ефект.

6-то:  Чипс и пържените картофи. 

7-мо: маргарин - хидрогенирано растително масло, оцветители и аромати. Да дефинираме какво е хидрогенираното растително масло - растително масло с добавени хидроксилни молекули, което да стане от течно твърдо при температури до 42 градуса. Какво става тогава? Маргаринът полепва по вътрешността на стомаха и червата, и там тези водородни молекули се отделят, а те самите са силно канцерогенни. Друго - изпивате гореща напитка и мазнините в стомаха започват да се втечняват. Тогава те преминават в кръвоносните съдове. А след като горещата напитка си е свършила работата, и мазнините са преминали в кръвотока, те отново се втвърдяват.

8-мо: сладкиши тип вафли, пасти, кроасани и други подобни. Без да изпадаме в подробности, нека разгледаме какво съдържат: захар, хидрогенирано растително масло и естествено още няколко “полезни” вещества с наименования Е468; Е652 и т.н. Внимавайте дори с шоколада! Ако на опаковката пише: съдържа растителни мазнини в добавка на какаовото масло, спомнете си веднага - това са същите тези хидрогенирани растителни масла в съставката на маргарина.

9-то: Солети, соленки, пръчици и т.н., които са с изключително високо съдържание на готварска сол.

10-то Бързи закуски: бяло брашно, захар, колбаси, кебапчета без месо 

11-то Разтворимите напитки: на първо място степчета, на второ - всички бульони, на трето - разтворими чайове, пудинги, кремчета и напитки. Съдържание: 100% изкуствени съставки.

12-то: Пушените меса, риба, колбаси, защото са изключително канцерогенни. 


ЗА КОНТАКТИ: 0893752481


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Препарати от British Dragon
Създателите на British Dragon са Едвин Ричард Кроули и Ашли Винсент Ливингстън. Първоначално основната дестинация за дистрибутиране на готовата продукция са страните от Западна и Източна Европа, както и Близкия изток - етикетите на флаконите на препаратите, предназначени за различните региони са се отличавали дори по цвят). 
Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката